Zoek je mooi werk?

Leuk werk, zinvol werk, mooi werk! Dát is wat CAZAZ je biedt. Je kan aan de slag in onze vestiging in Gendt, om te helpen bij de was- en strijkservice. Maar je kan ook aan de slag in het groenonderhoud. Lekker werken in de buitenlucht.

Waar jouw talenten ook liggen, CAZAZ heeft mooi werk voor iedereen met een afstand tot de arbeidsmarkt. Cazaz werkt nauw samen met het Pro College te Bemmel. Zo kun je dus ook stage lopen bij Cazaz bij de wasservice of het groenonderhoud.

Groenonderhoud

Ben je een echt buitenmens? Dan is de groenvoorziening van CAZAZ echt iets voor jou. Onder begeleiding van een ervaren hovenier en begeleider ga je op pad om de tuinen van particulieren en bedrijven en projecten van de gemeente te onderhouden. Ook hebben we een eigen boomgaard. Grasmaaien, onkruid wieden, hagen snoeien, aanplant en meer; het komt allemaal voorbij als je in het groenonderhoud van CAZAZ werkzaam bent.

Was- en strijkservice

Cazaz heeft nu ook een was- en strijkservice. In samenwerking met de gemeente Lingewaard wassen en strijken wij de was voor mensen die een WMO-indicatie hebben met wassen en strijken. In de toekomst gaan we ook de was doen voor b.v. particulieren, bedrijven en verenigingen. De was- en strijkservice heeft de naam WaST-Lingewaard en ook een eigen website.

Klik hier om naar de website van WaST-Lingewaard te gaan voor meer informatie.