Heb je mooi werk?

Heb je mooi werk voor het team van CAZAZ?

CAZAZ werkt nauw samen met gemeenten, UWV en praktijkscholen. Samen zoeken we naar mooi werk voor onze medewerkers en doen daarbij graag een beroep op maatschappelijk betrokken ondernemers.

Niet alleen omdat onze medewerkers uiteindelijk misschien bij hen aan de slag gaan, maar ook omdat er veel bedrijven zijn die werk hebben dat CAZAZ prima zou kunnen uitvoeren.

CAZAZ groeit

CAZAZ ziet de vele mogelijkheden die er zijn om mensen die niet als vanzelfsprekend op de arbeidsmarkt terecht kunnen zinvol en mooi werk te bieden. Op dit moment bieden we horecadiensten, logistieke diensten en groenvoorziening aan. Maar dit is slechts het begin. Daag ons uit en kom met werk dat aansluit bij de talenten van onze teamleden.

Samen werken

Ben jij een maatschappelijk betrokken ondernemer en heb je klussen die je graag neer legt bij CAZAZ? Neem dan contact met ons op. We gaan graag samen rond de tafel om te bespreken hoe we elkaar van dienst kunnen zijn. Ga naar de pagina ‘contact’ en vul het formulier in of bel met Wim van den Bosch (06 31 91 09 09). Samen maken we van jouw werk mooi werk.