Heb je mooi werk?

Heb je mooi werk voor het team van CAZAZ?

CAZAZ werkt nauw samen met gemeenten, UWV en praktijkscholen. Samen zoeken we naar mooi werk voor onze medewerkers en doen daarbij graag een beroep op maatschappelijk betrokken ondernemers.

CAZAZ voert groenonderhoud uit voor de gemeente Lingewaard, bij bedrijven en particulieren. Ook hebben we de mogelijkheid om kamer- en kantoorplanten te plaatsen en onderhouden. Neem contact op en wie weet zijn er werkzaamheden die CAZAZ prima voor u zou kunnen uitvoeren.

Groenonderhoud

CAZAZ groeit

CAZAZ ziet de vele mogelijkheden die er zijn om mensen die niet als vanzelfsprekend op de arbeidsmarkt terecht kunnen zinvol en mooi werk te bieden. Op dit moment bieden we mooi werk in het groenonderhoud en een was- en strijkservice aan.

Samen werken

Ben jij een maatschappelijk betrokken ondernemer en heb je groenklussen die je graag neer legt bij CAZAZ? Neem dan contact met ons op. Het kan gaan om b.v. het groenonderhoud rondom je bedrijf of in de tuin of je wilt graag kantoorplanten in je pand. Ga naar de pagina ‘contact’ en vul het formulier in of bel met Wim van den Bosch (06 31 91 09 09). Samen maken we van jouw werk mooi werk.