Over CAZAZ

CAZAZ zet mensen in hun arbeidskracht

CAZAZ heeft mooi werk voor iedereen. In nauwe samenwerking met gemeenten, werkgevers, UWV en praktijkscholen kijken we naar de talenten van onze medewerkers. Wat kunnen ze wel, waar hebben ze een beetje hulp bij nodig en hoe zorgen we er samen voor dat ze blijven meedoen in de maatschappij.

Dat doen we op een persoonlijke en vooral uitdagende manier. CAZAZ zet iedereen in zijn of haar kracht. ‘Arbeidskracht’, noemen we dat.

Werken op een prettige plek

Stichting CAZAZ is een initiatief van Wim van den Bosch en Wilfred de Man. Maatschappelijk betrokken ondernemers, die plezier en voldoening vinden in het begeleiden van mensen die een steuntje in de rug goed kunnen gebruiken. Beiden zijn echte verbinders, betrokken, enthousiasmerend en ervaren. Samen willen ze het beste uit ieder mens halen door het aanbieden van een zinvolle arbeidsplaats of dagbesteding. Dat doen ze vanuit de CAZAZ-vestiging in Gendt. Een prettige plek, waar iedereen zich direct thuis voelt.

Onze medewerkers

Bij CAZAZ koesteren we onze medewerkers; wie je ook bent en wat je verhaal ook is. Wij zorgen ervoor dat we mooi werk voor je vinden, dat precies past bij wie jij bent en wat je kunt of leuk vindt. We zien je dan ook echt als een medewerker en jouw talenten vormen het startpunt voor een leuke tijd bij CAZAZ. Daarbij kun je natuurlijk rekenen op volop begeleiding en coaching. Zo zorgen we er samen voor dat jij het naar je zin hebt en dat je het beste uit jezelf en je werk kunt halen.