Onze Werkplekken

Leuk werk, zinvol werk, mooi werk! Dát is wat CAZAZ je biedt. Je kan aan de slag in onze vestiging in Gendt, om te helpen bij de was- en strijkservice. Maar je kan ook aan de slag in het groenonderhoud. Lekker werken in de buitenlucht.

Waar jouw talenten ook liggen, CAZAZ heeft mooi werk voor iedereen met een afstand tot de arbeidsmarkt. Cazaz werkt nauw samen met het Pro College te Bemmel. Zo kun je dus ook stage lopen bij Cazaz bij de wasservice of het groenonderhoud.

Bij CAZAZ maken we gebruik van jouw talenten

Bij CAZAZ vind je mooi werk dat past bij wie je bent en waar je goed in bent. Wil je werkervaring opdoen? Of juist weer werkfit worden? Of zoek je een zinvolle dagbesteding waarmee je je talenten kunt ontdekken? Dan vind je bij CAZAZ in het groenonderhoud, bij de was- en strijkservice of in de Winkel vast wat je zoekt.

Werkervaringsplekken

Werkervaringsplekken zijn tijdelijke arbeidsplaatsen die bedoeld zijn om je werkervaring op te laten doen en je weer werk-fit te maken. Er is aandacht voor werknemersvaardigheden en door werkervaring op te doen vergroot je je kans op betaald werk. De gemeente vertelt je of je in aanmerking komt voor b.v. activerend werk of een werkervaringsplek bij CAZAZ.

Beschut werken

Wil je werken, maar graag in je eigen tempo en met zo min mogelijk prikkels? Kom dan beschut werken bij CAZAZ. De gemeente met het UWV beoordeelt of je daarvoor in aanmerking komt. Beschut werken biedt je werk, zingeving en het gevoel mee te doen in de maatschappij. En het is nog gezellig ook.

Arbeidsmatige dagbesteding

Wanneer je graag nuttig aan het werk gaat, maar niet toe bent aan een betaalde baan, en heb je een indicatie dagbesteding? Kom dan bij CAZAZ. Je gaat werken met veel begeleiding en in een beschermde omgeving. Zo kun je jouw vaardigheden oefenen en je talenten ontdekken. Samen kijken we naar jouw wensen en je mogelijkheden